Centru SPA se închide în perioada 6–30 iunie 2017

Societatea Turda Salina Durgău S.A. anunță întreruperea activității punctului de lucru Complex Balnear Potaissa – Centru SPA, situat în Piața Republicii, nr. 6 A, în incinta Potaissa Hotel, pentru perioada 06.06.2017 – 30.06.2017.

Sistarea activității pentru perioada menționată se datorează necesității efectuării unor lucrări de reparații și mentenanță la instalații și construcție. De asemenea, din considerente de ordin tehnic și pentru asigurarea bunei funcționări a Centrului SPA, se vor efectua procedurile pentru curățarea bazinului de agrement, precum și dezinfectarea și schimbarea apei.

Deoarece, pe durata efectuării lucrărilor de reparații și mentenanță, Centrul SPA și Sala de Fitness vor fi închise, toate tipurile de abonamente achiziționate pentru perioada respectivă se vor prelungi cu un număr de zile echivalent celui în care Complexul va fi închis (25 de zile).

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe și vă așteptăm în continuare la răsfăț și relaxare!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon: 0371 022 641, la recepția Centrului SPA, Piața Republicii, 6 A sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: [email protected].

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Program CAA în data de 1 MAI 2017

Compania de Apă Arieș informează că LUNI , 1 mai 2017, casieriile și biroul relații clienți sunt închise.  Sesizările și

Close