Cea mai mare şi mai complexă ediţie a Salonului Mireselor va avea loc la sfârşitul lunii la Cluj

Evenimentul este dedicat cuplurilor care doresc să se căsătorească şi este găzduit de Complexul Expoziţional, în perioada 28-31 ianuarie 2016. Peste 140 de companii specializate în industria nunţilor îşi vor expune produsele şi serviciile pe o suprafaţă de peste 4000 mp.
“A fost nevoie să utilizăm şi cortul expoziţional pentru a putea răspunde cererii şi a oferi spaţiu tuturor firmelor care au dorit să participe la expoziţie. Acest lucru se datorează bunului renume pe care Salonul Mireselor l-a câştigat în rândul manifestărilor de profil de-a lungul ultimilor ani. Participă firme din Transilvania şi întreaga ţară, dar, în premieră, avem şi un expozant din Ucraina care va prezenta rochii de mireasă”, precizează Ioan Avram, director executiv Expo Transilvania.

Cei interesaţi să viziteze Salonul Mireselor, vor putea să îşi organizeze nunta într-o manieră completă, economisind timp, consultând oferta şi achiziţionând dintr-un singur loc:
– Rochii de mireasă, costume de mire şi accesorii;
– Bijuterii: inele de logodnă şi verighete;
– Torturi şi decoraţiuni pentru nuntă
– Invitaţii şi Cadouri pentru nuntă
– Îmbrăcăminte ocazionată de eveniment: rochii şi costume de gală;
– Încălţăminte de ocazie;
– Cosmetice şi saloane de înfrumuseţare;
– Restaurante, Pensiuni, Hoteluri şi Săli de nunţi, corturi pentru nunţi;
– Servicii de fotografie, filmări, sonorizări nunţi;
– Orchestre, interpreţi, muzică ambientală;
– Cursuri de dansuri de societate şi dansuri populare;
– Agenţii organizatoare de nunţi şi evenimente speciale;
– Limuzine

Timp de 4 zile organizatorii au pregătit publicului vizitator şi un program de manifestări conexe menite să-i inspire, să-i ajute pe viitorii miri în a face alegerile potrivite pentru nunta lor şi să le ofere ocazia de a participa la concursuri dotat cu numeroase premii. La scena amplasata în centrul expoziţiei vor avea loc spectacole de muzică şi tradiţii populare de nuntă; demonstraţii de dansuri de societate, dansul mirilor, solişti, cvartete, dar şi prezentări ale rochiilor de mireasă. Expo Transilvania va organiza şi concursul “Mirii anului 2016”, dotat cu zeci de premii importante ce constau în vouchere cu reduceri substanţiale oferite de expozanţi pentru tinerii care urmează să se căsătorească. Marele premiu al ediţiei de iarnă constă într-o rochie de mireasă în valoare de 1000 de euro. Târgul va putea fi vizitat în perioada 28-30 ianuarie, între orele 12.00 – 20.00 şi în 31 ianuarie, între orele 10.00 – 18.00.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Actriţa Melania Ursu s-a stins din viaţă

Cunoscuta actriţă a Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, Melania Ursu, s-a stins din viaţă luni, 11 ianuarie 2016, la vârsta de

Close