Caravana SECVENȚE 2017 ajunge și la noi in oras

Incepand cu 8 iunie, Centrul Europe Direct Bistrita va asteapta sa vizitati expozitia de fotografie //SECVENTE 2017, pe platoul din fata Salii Polivalente din municipiul Bistrita.

Expoziția este organizată de Festivalul de fotografie “Secvențe”, cu sprijinul Centrului Europe Direct Bistrița și al Primăriei Municipiului Bistrița.

Eveniment prezentat de CEWE FOTOCARTE.

În cadrul acestei expoziții stradale, vor fi prezentate 25 de proiecte și serii de fotografii, realizate de 25 de artiști cu renume internațional.

Acest proiect are ca scop promovarea Festivalului de fotografie //SECVENȚE și a fotografiei ca mod de exprimare în societatea actuală. Timp de 5 luni, caravana va ajunge în majoritatea orașelor importante din țară, prezentând publicului o selecție de imagini documentare și artistice, semnate de fotografi din 10 țări.

Pentru a implica cât mai mult comunitatea foto locală, vor fi expuse și o serie de fotografii realizate de un bistrițean, spun organizatorii.

Artiști fotografi prezenți în Caravană:
Anca Mitroi, Andreea Retinschi, Aurel Manea, Cătălin Munteanu, Cătălin Pomeanu, Christopher Soeder (Germania), Clio Ryan (Irlanda), Cristian Flueraru, Cristiana Apostol, Dan Dinu, Diana Stanciu, Felicia Simion, Florin Andreescu, George Popescu, Hajdu Tamaș, Ioana Moldovan, Julien Coquentin (Franța), Kyler Zeleny (Canada), Marc Wilson (Anglia), Mikey Brand (Țara Galilor), Natalia Ciobanu (Republica Moldova), Neils Ackerman (Elveția), Oltin Dogaru, Thom Pierce (Africa de Sud), Tudor Vintiloiu.

Festivalul de fotografie //SECVENȚE a pornit în 2013, din dorința organizatorilor de a crea o comunitate fotografică la nivel național, european și chiar global. Cu fiecare ediție, evenimentul începe să devină un reper în lumea artistică internațională, fiind sprijinit și de parteneriatele încheiate cu organizații similare. Prin intermediul acestor parteneriate festivalul a realizat un schimb constant de artiști, voluntari și public, din diferite țări europene.

Festivalul de fotografie //SECVENȚE este organizat de Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești, cu sprijinul Apdt Prahova.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

INFORMARE METEOROLOGICA FARA COD – instabilitate atmosfericã moderatã

În vestul şi nord-vestul ţãrii, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali, în special în dupã-amiaza zilei...

Close