Campionat național de minifotbal a persoanelor cu deficiente de auz

Asociația Națională a Surzilor din România filiala Bistrița în colaborare cu Parohia Ortodoxă ”Sf. Ilie Tesviteanul” Bistrița organizează pe 8 octombrie de la ora 10, un campionat național de minifotbal în sala de sport a ”Liceului Sportiv” din municipiul Bistrița.

Activitatea are ca scop reîntregirea tuturor persoanelor cu deficințe de auz și vorbire din țară și în special din județul Bistrița-Năsăud.

Si-au arătat interesul de a participa cluburile A.N.S.R din 9 Județe ale țării. Echipele vor fi formate exclusiv din persoane cu astfel de probleme de sănatate.

Pr. misionar a A.N.S.R Bistrița-Năsăud, Cătălin Mileșan spune ca cei care doresc sa fie prezenti sunt asteptati sa vada activitatea sportiva insa intr-o liniste desavarsita pentru buna functionare a campionatului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud are un nou director executiv: Pavel Plaian

Intr-un comunicat remis redactiei noastre de catre reprezentantii ADI Deseuri Bistrita - Nasaud se arata ca: "În ședința Consiliului Director...

Close