Campanie de salubrizare “ Un Mediu Curat, O Viaţă Sănătoasă”

Primăria Municipiului Turda lansează o campanie de salubrizare sub sloganul “ Un Mediu Curat, O Viaţă Sănătoasă” în vederea găsirii unor soluţii de reducere a degradării naturii.

 În cadrul campaniei menţionate se vor desfăşura o serie de acţiuni de conştientizare a cetăţenilor şi a agenţilor economici, pentru luarea unor măsuri de reducere a poluării şi de protecţie a mediului înconjurător.

Campania se va desfăşura pe o perioadă de trei luni prin implicarea tuturor responsabililor de mediu din cadrul Primăriei Municipiului Turda, Serviciului Public Poliţia Locală prin personalul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, Direcţiei Tehnice, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Turda, Apelor Române – Direcţia Bazinală Mureş şi operatorilor de salubritate menajeră şi stradală.

Conform prevederilor art.1 lit.a), d), şi f) din HCL nr.212/2005 privind buna gospodărire a Municipiului Turda, respectiv a art.70 lit.h,i din O.U.G. nr.195/2005 privind protecţia mediului, toţi agenţii economici, persoanele juridice şi persoanele fizice de pe raza Municipiului Turda vor fi somaţi să procedeze la luarea măsurilor de salubrizare a terenurilor deţinute cu orice titlu, în special a celor situate de-a lungul căilor de comunicaţie rutieră, feroviare şi să evacueze deşeurile de orice fel.

După activitatea care a avut loc sâmbătă, în data de 27.02.2016, în zona din spatele Cinematografului Tineretului, mâine, 01.03.2016, se va proceda la salubrizarea terenurilor de pe strada Fabricii FN.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Progresul contractului de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” este de 50 %

La data de 29.02.2016 progresul fizic al contractului, în valoare de 1 522 096,27 lei este de 50 %.  Prin...

Close