Campanie de reciclare a echipamentelor electrice şi electrocasnice

Campania de colectare şi reciclare a echipamentelor electrice şi electrocasnice iniţiată de Primăria Municipiului Turda alături de partenerul Asociaţia Română pentru Reciclare “ROREC”, revine în întâmpinarea cetăţenilor turdeni, prima acţiune desfăşurată în anul curent având loc în data de 30.01.2016.

Sâmbătă, 27.02.2016, în Municipiul Turda va avea loc o nouă acţiune constând în debarasarea de echipamente electrice şi electrocasnice(frigidere, combine, congelatoare, lăzi frigorifice, maşini de spălat, tv, radio, aspiratoare, aparate de bucătărie sau de aer condiţionat).reciclare

Se vor acorda tichete valorice de 40 lei respectiv de 20 lei, cetăţenilor care vor alege să recicleze articolele menţionate şi care se arată interesaţi de această campanie.

În acest sens, aveţi la dispoziţie Serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu a deşeurilor electrice şi electrocasnice voluminoase, în baza unei programări prealabile. La numărul de telefon 0800 – 444.800, în intervalul orar: 09:00-17:00, puteţi afla detalii despre această iniţiativă.

Împreună cu operatorul de salubritate menajeră – S.C.Prival Servis Ecologic S.A – se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni, în vederea gestionării ecoraţionale, tratarea, reciclarea, respectiv neutralizarea deşeurilor colectate.

Mulţumiri anticipate tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acţiunii de reciclare şi turdenilor care aleg să se implice din nou, SÂMBĂTĂ, în data de 27.02.2016.

NU arunca la gunoi sau în natură deşeurile electrice şi electrocasnice!

Debarasarea acestora la întamplare este ilegală!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Un copil din Turda, de doar 8 ani, a bătut la şah tineri de 14 ani, într-o competiţie regională

Revnic Radu Andrei (8 ani) a reuşit să se claseze pe locul I la concursul de şah pentru copii CHESS-WEEK,

Close