Campanie de informare cu ocazia Zilei Mondiale a Somnului

În calitate de partener în organizarea evenimentului, Consiliul Judeţean Cluj invită locuitorii Clujului, şi nu numai, să ia parte în zilele de vineri, 17 martie 2017, respectiv sâmbătă, 18 martie 2017, la campania de informare şi conştientizare a importanţei diagnosticului şi tratamentului tulburărilor de somn. Evenimentul este organizat de Societatea Română de Pneumologie, Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Ïuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi Linde Home Care Romania, în parteneriat cu forul administrativ judeţean, sub sloganul ,,Sleep Soundly, Nurture Life”/ ,,Dormind bine, Preţuieşti viaţa”, cu ocazia ,,Zilei Mondiale a Somnului”.

              În acest context, vineri, 17 martie 2017, între orele 8.30 şi 10.30, în incinta Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Leon-Daniello”, de pe strada B.P.Haşdeu, nr. 6, Secţia Pneumoftiziologie III, va avea loc Ziua porţilor deschise ale Laboratorului de Somn, coordonat de către dna. prof. univ. dr. Doina Todea.

              De asemenea, în zilele de vineri şi sâmbătă, 17 şi 18 martie 2017, începând cu ora 12.00, şi până la 18.00, vor rula proiecţii informative şi educative pe această temă, în cadrul Centrului Comercial ,,Iulius Mall” Cluj-Napoca, cei prezenţi beneficiind de oportunitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, una din cele cinci diagnosticări poligrafice gratuite la Laboratorul de Somn din incinta Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Leon-Daniello” Cluj-Napoca.

              Ziua Mondială a Somnului organizată la Cluj-Napoca reprezintă continuarea campaniei de comunicare la nivel naţional al cărei obiectiv este de a creşte gradul de cunoaştere a populaţiei în privinţa somnului şi a patologiilor somnului care le pot afecta viaţa, cum ar fi sindromul de apnee în somn, precum şi de informare cu privire la posibilităţile de tratament existente.

              Mai multe informaţii privind acest eveniment, precum şi probleme şi recomandări legate de somn puteţi găsi în documentul ataşat.

Foto : Jamal K.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Un nou spectacol la Teatrul Aureliu Manea – Treisprezece

Cornel Miron se intoarce acasa, la Turda pe 16 martie de la ora 19.00 la Teatru cu spectacolul TREISPREZECE -

Close