Cabane revelion Baile Figa 2018. Oferte cazare cabane revelion Baile Figa 2018

Vrei sa petreci vacanta de iarna si sa inchiriezi cabane revelion Baile Figa pentru petrecerea frumoasa ce va sa vina si sa fii alaturi de cei dragi tie? Esti exact la locul potrivit! Echipa cazare Baile Figa te conecteaza direct cu proprietarii de cabane din satul de vacanta, aici ai toate ofertele de cazare cabane revelion Baile Figa 2018!

Servicii oferite de statiunea Baile Figa in perioada de iarna

Statiunea Baile Figa iarna isi asteapta turistii cu voie buna, o sa ai la dispozitie bazin acoperit cu apa calda, sauna, jacuzzi cu apa sarata si apa dulce, sala fitness, tenis de masa. Daca esti venit cu prietenii poti juca un fotbal pe zapada pe terenul de fotbal din incinta statiunii(teren cu gazon artificial) sau poti face o drumetie pe langa padure. Daca vremea permite vei gasi amenajat si un patinoar!

Facilitati cazare cabane revelion Baile Figa 2018

Cabanele din complexul balnear Baile Figa sunt constructii noi si sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru a petrece vacanta de iarna si revelionul intr-un ambient cat mai placut alaturi de cei dragi tie. Proprietarii iti dau acces integral la cabana pe perioada aleasa de tine iar petrecerea de revelion este organizata de tine asa cum iti doresti.

Facilitatile cabanelor sunt excelente pentru o vacanta de iarna perfecta(retine ca facilitatile de cazare difera de la o cabana la alta). Intreaba proprietarii despre facilitatile dorite de tine pentru noaptea de revelion, marea majoritate a proprietarilor isi vor da silinta sa-ti satisfaca cerintele!

Facilitatile de cazare pentru noaptea de revelion pot include dupa caz:

acces la bucatarie
sala de mese
frigider
living
TV
gratar / barbeque / ceaun
loc amenajat de joaca
parcare amenajata
apa calda / rece
aragaz
sistem audio pentru petrecerea de revelion
foisor
baie pe hol
uscator par
incalzire centrala
Wi-FI

Echipa cazare Baile Figa spera sa iti gasesti cabana ideala pentru vacanta de iarna si iti doreste o petrecere de revelion cat mai frumoasa alaturi de cei dragi tie!

Daca doresti sa ne trimiti poze cu super petrecerea ta de revelion le asteptam pe pagina de Facebook Cazare Baile Figa.

https://www.cazarebailefiga.ro/cabane-revelion-baile-figa.html

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bistritz XCO – 21-22 Octombrie in Padurea Schullerwald (PROGRAM COMPLET)

Asociatia Bistritz Racing va invita cu mic cu mare la miscare, la concursul de ciclism din Padurea Schullerwald. Bistritz XCO, editia

Close