Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi – promotia 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza, în data de 20 octombrie a.c. “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”, eveniment la care sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile în judeţ.

“Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” reprezintă primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de muncă vacante şi nu în ultimul rând, cu posibilitatea de reorientare profesională spre o ocupaţie nouă, cu şanse mai mari de angajare.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Bistriţa – Năsăud, pot beneficia de prime de încadrare.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenţi , angajatorii pot transmite pană la data de 18.10.2016 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 295, fax. 0263 – 236296, e-mail: [email protected]

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc joi, 20 octombrie 2016, începand cu ora 10 la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud din Bistriţa, str. Garii, nr.2 – 4.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

O zi traita din plin la Cercul Misionar Pastoral din Sangeorz – Bai

Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din Sîngeorz-Băi gazduieste in aceasta sambata întâlnirea tinerilor ortodocşi din parohiile componente ale Cercului

Close