Bursa generală a locurilor de muncă, 7 aprilie 2017

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza în data de 7 aprilie 2017, începând cu ora 10,00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Eveniment tradiţional al ANOFM, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant de loc de muncă şi totodată, asigură fiecărei părţi, următoarele facilităţi:

– pentru angajator:
• selectarea forţei de muncă în funcţie de cerinţele locului de muncă;
• verificarea compatibilităţii dintre ofertă şi profilul candidatului;
• asigurarea forţei de muncă calificată, prin intermediul programelor de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa – Năsăud;
– pentru solicitant de loc de muncă:
• posibilitatea de a susţine un interviu în scopul ocupării unui loc de muncă, cu mai mulţi agenţi economici;
• obţinerea de informaţii despre locurile de muncă de la nivelul judeţului Bistriţa – Năsăud şi din Uniunea Europeană, prin Reţeaua EURES, îndrumare şi consiliere pentru întocmirea unui Curriculum Vitae;
• obţinerea de informaţii despre programele de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa – Năsăud;

Agenţii economici din judeţul Bistriţa – Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, str.Gării, nr.2-4, tel/fax: 0263 – 236296, persoana de contact Roman Maria, tel.0752-058455.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: [email protected] , folosind oferta de muncă descarcată de pe site-ul agenţiei www.ajofmbn.ro .

Pentru buna organizare a evenimentului, rugăm agenţii economici să ne transmită situaţia privind locurile de muncă vacante, până la data de 5 aprilie 2017.

Bursa se va desfaşura la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei, nr.23.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Direcția de Sănătate Publica Bistrita-Nasaud – acțiuni în perioada Sarbatorilor Pascale

In perioada sarbatorilor pascale, pentru eliminarea factorilor de risc asupra sanatatii populatiei, Serviciul Control in Sanatate Publica al Directiei de...

Close