Brigada 81 Mecanizată – Exercițiul WIND SPRING – 17 / CINCU

În perioada 15 – 25 mai, militarii Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” participă la complexul de exerciții multinaționale SABER JUNCTION – 17 și WIND SPRING – 17.

Scopul general al acestor exerciții este dezvoltarea capacității acționale a comandamentelor și forțelor Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” în vederea planificării și executării operațiilor în context multinațional. În același timp, se urmărește dezvoltarea relaţiilor militare, a schimbului de experienţă profesională, stabilirea relaţiilor de legătură între militari și dezvoltarea interoperabilității în executarea exercițiilor de comandament. La nivelul unităților subordonate Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”, instruirea își propune realizarea unității de efort a tuturor structurilor implicate în organizarea și desfășurarea exercițiului, pentru asigurarea sprijinului operațional și logistic adecvat îndeplinirii scopului și obiectivelor stabilite.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit la Sinagoga Bistrita

“ NĂSCUT ÎN ROMÂNIA este proiectul mult așteptat de mine… aproape 20 de ani mi-au trebuit ca să înțeleg că

Close