Bistritenii sunt asteptati in Piața Petru Rareș la startul decorurilor luminoase pentru sărbătorile de iarnă

Joi, 1 decembrie, începând cu ora 17:00 în Piața Petru Rareș (în fața Consiliului Județean), la fel ca în fiecare an, invităm toți bistrițenii pentru a marca începutul sărbătorilor de iarnă așa cum se cuvine!

Pentru fiecare dintre dumneavoastră vor fi pregătite surprize de sezon și cel mai important, se va da startul decorurilor luminoase pentru sărbătorile de iarnă din Piața Petru Rareș.

Președintele Consiliului Județean, Domnul Emil Radu Moldovan: La fel ca în fiecare an, ne dorim să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă aproape de sufletele fiecăruia dintre bistrițeni. Sper că surprizele pregătite în acest an să îi încânte atât pe copilași cât și pe fiecare dintre adulții sau tinerii care vor ajunge prin centrul Bistriței în această iarnă. Vă invit să descoperim împreună magia Crăciunului!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse propuneri pentru Premiile anuale ale municipiului Bistriţa

Reamintim faptul că astăzi, 29 noiembrie 2016, este ultima zi în care mai pot fi depuse, la Primăria municipiului Bistriţa,

Close