Bistriţenii, invitaţi sâmbătă la un eveniment organizat cu prilejul redeschiderii Ştrandului Municipal Codrişor

Sâmbătă, 5 august 2017, între orele 11.00 şi 20.00, bistriţenii sunt invitaţi la un eveniment organizat cu prilejul redeschiderii Ştrandului Municipal Codrişor.

Programul evenimentului, la care sunt invitaţi DJ Jonnessey&MC ANER, MC ROSSO şi DJ TONIK, mai cuprinde jocuri, concursuri şi spuma-party.

Ştrandul Codrişor, singurul ştrand public din Bistriţa, a fost redeschis miercuri de autorităţile locale, după modernizări, investiţia realizată de Primărie depăşind 4,7 milioane de lei.

Peste 500 de bistriţeni au veit, miercuri, la ştrandul municipal Codrişor, în prima zi în care acesta a fost redeschis publicului, după doi ani în care aici au avut loc lucrări de moderizare a bazei de agrement.

Din cauza unor probleme de execuţie, inaugurarea ştrandului Codrişor a fost amânată de mai multe ori de autorităţile locale. Recepţia finală ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă municipalitatea a fost nemulţumită de calitatea lucrărilor realizate de firma care a câştigat licitaţia şi a refuzat de mai multe ori să facă recepţia finală a lucrărilor de la ştrand.

În cele din urmă, marţi după-amiază comisia de recepţie a stabilit că toate lucrurile sunt în regulă şi începând de miercuri, baza de agrement modernizată de municipalitate, a fost redeschisă publicului.

Ştrandul Codrişor are în componenţă trei bazine de înot – unul mare de dimensiuni olimpice şi două mici destinate copiilor.

Complexul de agrement a fost realizat în anul 1972 şi de atunci nu s-au mai făcut investiţii majore.

În ultimii doi ani ştrandul din Bistriţa a fost modernizat şi acoperit cu o folie specială ce ar permite ca acesta să fie folosit şi în lunile mai şi septembrie şi dotat cu panouri solare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

11-12 august. Way Too Far – festival rock la Bistrița, în Wonderland (PROGRAM COMPLET)

Zdob și Zdub, 7 Pași, Luna Amară, Travka, Byron și Urma cântă vineri, respectiv sâmbătă, 11,12 august, în cadrul festivalului

Close