Bistriteanul Andrei Burian a avut o prestatie excelenta la concursul de maraton ciclistic MTB “Bike Race Brasov”

Duminică 11 iunie 2017 a avut loc concursul de maraton ciclistic MTB “Bike Race Brasov”. Membrul echipei Bistritz Bike Shop Racing Team, Andrei Burian, a participat la cursa deșfasurată pe traseul de 38 km.

Startul s-a dat din Piața Unirii din Brasov, concurenții parcurgând pe drumuri forestiere și poteci turistice un traseu care i-a dus prin Poiana Brasov și pe muntele Tâmpa. Diferența de nivel totală a traseului a fost de aprox. 1400 m.

La acest concurs au participat cele mai puternice echipe din țara care își trimit ciclisti și la concursuri internaționale. În aceste condiții Andrei Burian a avut o prestație excelentă ocupând locul 1 la categoria sa de vârstă, 14-20 ani, și locul 25 în clasamentul general. Următorul concurs la care vă participa Andrei Burian este “Vidraru Bike Challenge” care va avea loc în data de 24 iunie 2017.

Alte detalii la: https://www.facebook.com/andreiburianMtb 

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud sprijină agenţii economici pentru a ocupa locurile de muncă vacante

Ca urmare a serviciilor de mediere şi consiliere profesională oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa –

Close