Bistrita Retail Park, un proiect de 7,5 mil. euro

După ce ani la rând a intermediat vânzarea de terenuri pentru retaileri, în 2017 antreprenorul Ionuţ Dumitrescu a făcut primul pas spre acest sector printr-un proiect de strip mall în BISTRITA, Firma sa, Element Development, a început construcţia unei galerii comerciale de 9.000 mp lângă Selgros. El va investi în acest proiect 7,5 mil. euro.

„Aceste galerii comerciale sunt versiunea moderna a fostelor centre comerciale din fiecare oraş. Astăzi, în majoritatea oraşelor aceste centre comerciale nu mai există şi magazinele sunt împrăştiate peste tot. Strip mallul este soluţia de recomasare a zonelor comerciale“, spune Ionuţ Bordei, CEO-ul Element Development. Investitorul vrea să se extindă în ţară cu acest concept.

Interesant este că pe aceeaşi stradă din Bistriţa, unde GTC a renunţat să mai facă un mall Galleria, un alt investitor pregăteşte un strip mall. Fondul belgian Mitiska a început, la finalul anului trecut, demersurile de autorizare pentru o galerie de 8.300 mp lângă Kaufland.

Dacă, deocamdată, chiriaşii strip mallurilor sunt magazine precum Takko, Deichmann, dm, KFC, McDonnalds sau Flanco, Klaus Reisenauer avansează ideea că, pe viitor, branduri de genul H&M, Mango sau Zara, care acum se concentrează pe mallurile clasice, vor accesa şi acest concept de retail, după modelul deja testat în alte ţări.

SURSA:  Capital

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Selgros recruteaza pentru magazinul nostru din Bistrița

Magazinul din Bistrița se va deschide în toamna 2017 și avem nevoie de colegi. Suntem în căutare de oameni pasionați...

Close