Bistrita pe bicicleta – in curand va avea loc cel de-al doilea proiect din banii adunati la Parada Bradutilor

Atelierul de imagine Prompt Communication lanseaza cel de-al doilea proiect ce urmează să fie realizat cu ajutorul resurselor provenite de la licitația evenimentului Parada Brăduților pentru Vise Împlinite si este un eveniment dedicat întregii comunități bistrițene. Organizatorii l-au denumit sugestiv “Bistrița pe bicicletă” și este prima acțiune cu bicicletele electrice achiziționate în această primăvară, în incinta Parcului Municipal Bistrița.

Evenimentul creeaza o atmosferă caldă și destinsă, care să îi anime pe locuitorii orașului nostru la mișcare. Deocamdata nu s-a stabilit ziua si ora desfasurarii.

Prin generozitatea bistrițenilor pe 19 decembrie 2016 în urma licitației minunaților brăduți de Craciun s-au obținut resurse care urmau să fie folosite în atingerea a două obiective pentru comunitatea noastră: premierea și susținerea excelenței și demararea unui proiect din zona sănătății colective. Primul obiectiv a fost împlinit în preajma Crăciunului, când Gabriel Alin Oul, elev în clasa a V-a, olimpic la matematică, a primit un laptop de performanță care să îl susțină în activitățile lui viitoare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

CONCERT CAMERAL: Dan Cavassi – violoncel si Sorin Dogariu – pian

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD si CENTRUL JUDEȚEAN PENTRU CULTURĂ BISTRIȚA-NĂSĂUD în parteneriat cu SOCIETATEA DE CONCERTE BISTRIȚA vvă invită la un...

Close