“Billion Star Hotel” are premiera la Cluj

După ce filmul “Billion Star Hotel” a avut parte de rasfăț de Hollywood”, producția Românească ajunge în sfârșit, acasă.

După un traseu de 4 ani, de la start la finiș, echipa filmului “parchează” la Cluj.

Racolat în circuitul cinematografic global, după ce a adunat 33 de selecții și nominalizări la festivaluri internationale, și un total de 12 premii, dramedia Billion Star Hotel” va rula în cinematografele din România, începând cu data de 26 februarie.

“Billion Star Hotel” – Un film cu tot atâtea povești, câți spectatori. 

Un film complex, care îmbină mai multe genuri, unii spectatori putând remarca latura socială, dramatică,  alții accentele de comedie, alții poveștile de dragoste, alții elementele de tip fantasy, sau musical, deci povești pentru fiecare. 

Mesajul filmului este unul pozitiv – Să devenim cu toții mai generoși, binevoitori, mulțumiți de viețile nostre și prin urmare mai fericiți.

Filmul vorbește despre destinele a trei personaje aparent ciudate Sică Generalu, Panait Surdu și Arthur Popescu, despre neliniști interiore, traume din copilărie, drame sufletești. Ei sunt purtați de viață pe propriul drum și odată cu maturizarea lor, temerile și confruntarile cu viața, se schimbă. O călătorie prin viața a trei personaje în care transpare adevărul că viața inseamnă însuși propriul fel unic, complicat de a fi.Billion Star Hotel - Cluj

Flash-uri din viața acestor personaje se derulează concomitent cu mersul trenului pentru că personajele filmului se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții. Un tren care se oprește într-un timp și într-un spațiu, dar care continuă să meargă. Indiferent cât de vindicativă ar putea fi reîntoarcerea, trenul merge doar înainte.

O peliculă inedită, cu povești diferite și o voce (un narator) care explică lumea in care trăim. Prin puterea exemplului. O poveste cârpită din povești, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puști atentcare „înfulecă” povestea și, cu minuțiozitate,  ordonează piesele acestui puzzle cu mii și mii de stele pe el.

Deși cei trei au destine diferite, în esență ele se asemănă. De la sărăcie la extravaganță, fundalul ia forme diferite, la fel ca și experimentele senzoriale (cele sonore, cu preponderanță).

Coloana sonoră a filmului este originală, creată special pentru film de Vizi Imre, cantautorul finalist la Vocea României. Muzica a obtinut trofeul pentru cea mai buna muzica de film, cu soundtrack-ul original al filmului Billion Star Hotel la Euro Film Fest, Malaga, Spania.

Sper ca v-am starnit interesul și nevoia, atât în plan personal cît și cultural de a vedea filmul. Vă așteptăm, în cinematografe.  

Veti găsi informaţii suplimentare, un dosar de presă şi orarul proiecţiilor, lista premiilor acumulate de film pana in prezent, în mapa de presă și pe site-ul oficial al filmului www.billionstarhotel.ro.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Consiliul Judeţean a demarat procesul de dotare cu echipamente în cadrul Proiectului privind managementul deşeurilor

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P.) Anunţul de participare privind atribuirea contractului de furnizare

Close