Bikeri din toată țara, distrați-vă! Veniți la Colibița Bike Fest 8.0 în acest weekend!

Marți 8 iulie 2017, Domnul Ovidiu Victor Frenţ, prefectul județului, a coordonat ședința de lucru pentru organizarea în cele mai bune condiții a Festivalului Colibița Bike Fest 2017 (ediția a 8-a), care va avea loc între 11-13.08.2017 la Colibiţa.

La discuții au participat organizatorii competiției, Robert Vass și Adrian Tiniş, domnul Vasile Laba, primarul comunei Bistrița-Bârgăului și cei fără de care siguranța și ordinea desfășurării unei astfel de manifestări nu ar putea fi asigurată: Florin Furnea, inspector șef IJJ, Claudiu Jurcan inspector şef adjunct IPJ și Constantin Florea inspector şef ISU.

Au fost analizate traseele, riscurile, timpii, traficul rutier, necesități legate de ambulanță și sănătate, responsabilități, număr aproximativ de persoane pe tronsoane de activități, reușitele și experiențele fără incidente din cei 7 ani anteriori și ce mai este de făcut în zilele rămase până la startul competiției.

Acest eveniment sportiv, la care s-au înscris circa 200 de concurenți și la care se așteaptă o prezență totală de peste 1.200 de tineri, va fi o îmbinare fericită de sport, muzică, distracție dar și de promovare turistică a județului nostru și a zonei Colibița în special, care are potențialul de a fi în viitor mult mai mult decât “marea de la munte”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Finante Bistrita: restituire timbru mediu

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice a Judeţului Bistriţa-Năsăud, informează contribuabilii că în Monitorul Oficial al României nr. 644 din 07

Close