Bertone Romania National Meeting 2017 trece prin Pasul Tihuta

Ca si in anii anteriori, anul acesta revenim cu ceva cu totul si cu totul inedit. Lungul drum pe care il vom parcurge va avea ca traseu special “Pasul Tihuta”, 18 August – 20 August 2017.

Per total acesta va avea distanta de 650 de km, parcursi in doua zile.

Vom avea ca puncte de intalnire pentru cei care vor veni din diferitele orase ale tarii : Bucuresti, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Bistrita si Suceava.

Etapele drumului:
1. se va pleca vineri la prima ora din Bucuresti (500km), iar seara ne vom caza pentru suma de 170 de lei (noapte) la Hotel Castel Dracula 3***:
http://www.hotelcasteldracula.ro/

2. dupa ce vom lua micul dejun, vom parcurge Pasul Tihuta – Transrarau catre Suceava (150km), iar sambata ne vom caza la Hotel Imperium 4**** (140 camera dubla/noapte + mic dejun)
http://www.hotelimperium.ro/galerie.html

Despre Bertone:
Astra Bertone Coupe/Cabrio a aparut pentru prima data in 1999 fiind desenata de una din binecunoscutele case de design italiene si anume Bertone Carozzeria.

Aceste modele au fost asamblate la fabrica Bertone din Grugliasco, Italia, Provincia Torino, aceasta fiind locatia fabricii infiintate in 1912 de Giovanni Bertone care mai tarziu, dupa cel de-al doilea Razboi Mondial a fost preluata de Nuccio Bertone.

Designul ales de cei de la Bertone pantru aceste doua modele de automobile au facut din Astra Coupe/ Cabrio unul din modelele extrem de apreciate pentru design-ul lor, pentru fiabilitatea remarcabila si pentru plaja mare de motoare pe care o ofera.

Productia acestora s-a oprit in 2005 odata cu introducerea unor noi modele in gama de masini Opel.

www.bertone.ro – Pagina dedicata posesorilor de Opel Astra Bertone Coupe/Cabrio si a tuturor celor ce apreciaza acest automobil

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

APIA: lansarea celei de a doua sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat “Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că în perioada imediat următoare se va lansa sesiunea...

Close