Bărbat reținut și arestat preventiv pentru contrabandă cu țigarete

La data de 7 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca – Biroul de Siguranță Publică și Protecție Călători – au depistat un bărbat care transporta țigarete de contrabandă.

Astfel, în timp ce se aflau în misiune de patrulare pe trenul care circulă pe relația Iași – Timișoara Nord, polițiștii au depistat, în apropiere de Stația C.F. Câmpia Turzii, un bărbat care avea asupra sa două genți de voiaj care conțineau țigarete de contrabandă.

În urma controlului, s-a stabilit că bărbatul de 60 de ani, din județul Timiș, transporta 16.940 de țigarete, în valoare de circa 9.600 de lei, care ar fi fost introduse ilegal pe teritoriul țării, fără a fi supuse accizării, pentru a fi comercializate.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 86/2006.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv de către magistrați.

Cercetările continuă în cauză.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Șoferi sancționați pentru lipsa cauciucurilor de iarnă

Poliţiştii clujeni sunt prezenţi zilnic pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza circulaţia, pentru a preveni producerea de accidente...

Close