Bărbat reținut de polițiști pentru tâlhărie

Polițiștii clujeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza comunei Mihai Viteazu.

La data de 5 octombrie, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificat un bărbat, de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:00, a fost agresat de către un bărbat pe care l-a găzduit circa 2 zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia.

Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii clujeni s-au mobilizat și în scurt timp au reușit depistarea celui în cauză, fiind angrenați și polițiști din Alba.

Astfel, în jurul orei 22:00, acesta a fost depistat pe DN75, pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Activitatea Bazinului de Inot se va relua incepand cu data de 10 octombrie

Conducerea societatii Turda Salina Durgau S.A. aduce la cunostiinta beneficiarilor faptul ca activitatea Bazinului de Inot se va relua incepand...

Close