Bărbat din Câmpia Turzii dispărut de 2 săptămâni

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că ZLOTARIU IOAN-DANIEL, de 54 de ani, din Câmpia Turzii, nu a mai ajuns la domiciliu din data de 20 octombrie.

Conform informaţiilor primite, la data de 20 octombrie, în jurul orei 12:15, bărbatul s-a urcat în trenul care circula pe relaţia Bucureşti-Timişoara cu intenţia de ajunge în Câmpia Turzii, însă nu a mai ajuns.

Semnalmentele persoanei dispărute :               

  • înălţime: 1,60 – 1,70 m; greutate: 57 kg; ochi verzi; păr cărunt;
  • ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării purta o cămașă albastră cu mâneci lungi, bluză neagră, sacou de culoare închisă, pantaloni de stofă de culoare închisă, şapcă neagră cu cozoroc, pantofi negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Actul dumneavoastră de identitate este valabil?

În contextul alegerilor din luna decembrie, cetăţenii municipiului Bistriţa şi ai celor 22 de comune arondate, care nu deţin acte

Close