Bărbat de 35 de ani, reținut de polițiștii Secției 2, pentru infracțiuni la regimul circulației

La data de 26 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au reținut un bărbat, de 35 de ani, din Tureac, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și fals privind identitatea.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data 23 iulie 2016, între localitățile Tureac și Prundu Bîrgăului, bărbatul ar fi condus un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării alcoolscopice rezultatele au fost pozitive, iar la solicitarea polițiștilor, acesta s-a prezentat sub o identitate falsă. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 27 mai a.c., cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

La data de 27 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic, un bărbat de 44 ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism și care, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat faptul că se află sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, la data de 28 mai a.c., în orașul Năsăud, polițiștii au depistat în trafic, un tânăr, de 26 ani, din Dumitra, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Celor doi le-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, cercetările continuă de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul cercetării permisul este reţinut fără drept de circulaţie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

La data 26 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei...

Close