Bani de la primarie pentru pensionarii cu venituri sub 800 lei/luna

Consiliul Local Bistrita va adopta în regim de urgenţă un proiect de hotărâre prin care vor primi pachete cu alimente, pensionarii cu venituri până la 800 lei/lună, persoanele cu vârsta peste 65 de ani fără venituri şi pentru persoanele cu handicap accentuat care beneficiază numai de ajutorul special lunar.

Potrivit legii, primarii pot acorda ajutoare de urgenţă familiilor şi persoanelor care se află în situaţii de necesitate sau în alte situaţii deosebite, stabilite prin hotărâre a Consiliului Local.

Listele beneficiarilor pachetelor cu alimente se aprobă prin dispoziţie de primar, în lunile anterioare distribuirii acestora, pe baza cererilor depuse de persoanele care îndeplinesc condiţiile.

În evidențele Direcţiei Municipale de Servicii Sociale Bistrita figurează un număr de 2.000 de pensionari care au venituri până la 800 lei şi 1.020 de persoane cu handicap accentuat.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

IPJ: Buletin Informativ – miercuri 25 ianuarie 2017

Cinci infracţiuni constatate şi peste 100 mc material lemnos, confiscat de poliţişti. În perioada 20-24 ianuarie a.c., poliţiştii au organizat

Close