(AUDIO) Deschiderea oficiala Expo Bistrita Estival 2017 (reportaj)

Start pentru cumpărături la Târgul Expo Bistrita Estival 2017. O nouă ediţie a Expo Bistriţa, in varianta „ESTIVAL” la Sala Polivalentă din Bistrița, incepând din 7 iunie pana duminica 11 iunie 2017. Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon -îmbrăcăminte, încălţăminte pentru toate gusturile, lenjerie, articole sport, artizanat, dulciuri, produse alimentare și flori.

Fie că vrei să-ți înnoieşti garderoba pentru sezonul cald, fie vrei să faci un cadou celor dragi sau, pur si simplu, să-ţi faci o bucurie in prag de vară, EXPO BISTRIŢA ESTIVAL, îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de bunuri de larg consum.

Peste 30 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse pentru sezonul de vară: îmbrăcăminte, o gamă foarte largă de încălţăminte pentru toate preferințele (de la espadrile brodate până la pantofi pentru ocazii speciale), articole de marochinărie; articole sport, artizanat, produse alimentare tradiţionale şi flori.

Publicul de toate vârstele este aşteptat atât pe platoul din fața Sălii Polivalente cât și în interiorul acesteia, după următorul program:

Joi – Sâmbătă, 8 -10 iunie 2017: orele 10,00-19,00;
Duminică, 11 iunie, orele 10,00-16,00.

Un material realizat de Liana Sabo.

(inregistrare: 7 iunie 2017)

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Târgul Mare al Bistriței organizat anul acesta de Primaria Bistrita si Consiliul Judetean

In premiera anul acesta Târgul Mare al Bistriței este organizat în comun de către Primăria Bistrita și Consiliul Județean Bistrita

Close