ATENŢIONARE METEOROLOGICÃ COD GALBEN – ploi însemnate cantitativ

În intervalul, 17 iunie, ora 10 – 19 iunie, ora 03, in toate zonele de deal şi de munte, în centrul şi sudul Moldovei, Dobrogea şi nord-estul Munteniei, cantitãţile de apã vor depãşi 30 l/mp şi pe arii restrânse 50…70 l/mp.

În cea mai mare parte a ţãrii, începând cu regiunile vestice, vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, cãderi de grindinã.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantitãţi de apã care vor depãşi local 15…20 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

ANM

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Doi pompieri bistriteni in lotul national IGSU

Lotul IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul de...

Close