ATENȚIE ȘOFERI! ATENȚIE PIETONI! Pe linia ferată de pe relația Ilva Mică – Sîngeorz-Băi – Rodna Veche circulă utilaje feroviare. Vă rugăm să manifestați prudență!

În această perioadă Sucursala Regională CFR Cluj desfășoară lucrări de reparații la linia ferată nr. 418, de pe raza secției de întreținere L8 Bistrița.

Cu ocazia lucrărilor efectuate pe linia ferată, de pe relația Ilva Mică – Sîngeorz-Băi – Rodna Veche circulă utilaje feroviare.

Având în vedere că din luna decembrie 2013, circulația trenurilor a fost suspendată pe această secție de cale ferată, vă rugăm să manifestați prudență și să fiți atenți, mai ales în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

De asemenea, vă rugăm să nu circulați în lungul liniilor de cale ferată și să folosiți doar căile de acces amenajate în acest sens.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

„Bistrita Medievala, arc peste timp” în luna iulie la Bistrita

Asociația Club Sportiv Arc Transilvan din Bistrița, organizează timp de trei zile, în perioada 14-16 iulie o serie de evenimente

Close