Atelier de creație literară

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează, în perioada februarie-iunie 2016, atelier de scriere creativă pentru copiii din clasele V-VII.

Întâlnirile vor fi susţinute de profesori de limba şi literatura română şi se vor desfăşura săptămânal, în zilele de vineri, de la ora 17 la 18, în Sala de lectură a sediului central al bibliotecii, Str. Republicii nr. 52. Sunt invitaţi să se înscrie copii cu imaginaţie şi înclinaţie pentru creaţia literară în proză sau versuri. Atelierul se va finaliza prin publicarea celor mai reuşite creaţii ale participanţilor pe blogul bibliotecii „Generaţia următoare”.

Perioada de înscriere este 14 – 26 ianuarie 2016. Înscrierea se face la sediul central al bibliotecii, personal, sau telefonic, la numărul 0264-313837, sau prin e-mail: bmtmturda@yahoo.com. Datele de înscriere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, clasa, şcoala, adresă de e-mail/telefon.

 

VĂ AŞTEPTĂM !

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Promovarea Muzeului de Istorie la Salina Turda

În anul 2015 Muzeul de Istorie Turda a înregistrat o creştere a numărului de vizitatori cu peste 20% faţă de

Close