Astazi s-a deschis la Bistrita magazinul Selgros

Astazi Selgros Cash & Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, inaugurează la Bistriţa a treia sa unitate în format compact, după cele din Târgu Mureş şi Alba Iulia.

De Înălţarea Sfintei Cruci, managementul companiei a decis să organizeze un eveniment festiv, la care au fost invitaţi reprezentanţii administraţiei judeţene şi municipale, şefi ai unor instituţii deconcentrate, oameni de afaceri, dar şi parteneri care au contribuit atât la construcţia acestei unităţi, cât şi la amenajare.

Slujba de sfintire a fost oficiata de protopopul ortodox Alexandru Vidican alături de preoţii Emanuel Vidican şi Marius Pintican.

Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash &Carry România, a precizat că acum 15 ani, 25 % din vânzările pe care le realizam la Tg. Mureş veneau clienţi de la Bistriţa. Magazinul vine cu mai multe noutăţi, şi anume „este un specialist în prospeţime”, prin pieţele de legume şi fructe, carne, brutărie modernă. „Campania noastră pune mult accent pe gastronomie, gastronomii sunt inima afacerii noastre. Clubul nostru se adresează tuturor celor pasionaţi, care cunosc şi apreciază accentul pe care îl punem pe rafinament şi savoare. Alexandru Vlad, a spus că Selgros a intuit potenţialul acestui oraş, magazinul de la Bistrita avand o suprafata de 4.000 de mp.

La randul sau Adrian Matefi directorul magazinului Selgros Bistrita a declarat ca “Vom merge noi către clienti. Ne vom concentra in viitorul apropiat pe contracte de distribuţie către clienţii din zonele turistice din jur. Bucuroşi vom sprijini iniţiativele locale din zonele precum Colibita, Băile Figa, Beclean sau chiar Borşa”.

Primarul Ovidiu Cretu a spus la deschidere ca “în apropiere este şi piaţa din Calea Moldovei – care va trebui să dispară, pentru că zona Calea Moldovei, se transformă într-un city comercial center, va asigura pentru cetăţenii municipiului şi nu numai, şi pentru cei ai judeţului, o gamă impresionantă de mărfuri, pe care mulţi dintre noi le aduceam de la Cluj sau Mureş. Mulţumesc conducerii Selgros că ales să facă această investiţie în Bistriţa. Ştim că este concurenţa peste drum, dar concurenţa este benefică şi determină progres”.

Emil Radu Moldovan presedintele Consiliului Judetean a declarat la randul sau: “Sunt convins că prezenţa Selgros aici va aduce un plus pentru toţi cetăţenii judeţului şi pentru agenţii economici care au relaţii cu acest tip de magazine. Mă bucur foarte mult de formatul acestei inaugurări, un format cu mult mai aproape de noi. Vă doresc foarte mult succes în tot ceea ce faceţi şi sunt convins că un segment din oamenii de afaceri din domeniul acestor servicii sunt bucuroşi că nu mai au de mers la Tg. Mureş sau la Cluj şi că Selgros a venit acasă, iar acest lucru vi se datorează într-o foarte mare măsură”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Marius V.Negrea a fost retinut pentru trafic de droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o

Close