Astăzi, la orele 13.00, se deschide Târgul de Dragobete şi Mărţişor

Vremea nefavorabilă a impus, însă, desfăşurarea evenimentului de astăzi în Teatrul de vară. Târgul, la care participă elevi şi cadre didactice de la unităţile de învăţământ din municipiu, va fi deschis de dansatoarele trupei „Flowers” de la Liceul cu program sportiv Bistriţa, coordonat de prof. Viorica Sigartău. Programul de astăzi mai cuprinde ateliere de dansuri populare coordonate de domnul Teodor Puşcaş, pictură pe faţă şi ateliere de desen sugestiv intitulate „Colorează Dragobetele”.

Târgul va fi deschis până în data de 8 martie, bistriţenii putând achiziţiona produsele confecţionate şi expuse de meşteşugari atestaţi, la căsuţele de lemn amplasate în apropierea Bisericii Evanghelice.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Bistriţa prin Serviciul Educaţie, Turism şi Direcţia de Administrare a Pieţelor.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Dan Negru, Gabriel Cotabita si Mirabela Dauer la Gala Femeia Europeana

Gala Femeia Europeana a ajuns anul acesta la a-9-a editie. Invitatii speciali sunt cunoscutul om de televiziune Dan Negru cel...

Close