Astazi este Ziua Pompierilor din Romania

Pentru a marca “Ziua Pompierilor din România” sunteti asteptati VINERI, 15 septembrie, începând cu ora 12.00, pe Pietonalul “Liviu Rebreanu” din municipiul Bistriţa, la un eveniment deosebit din viaţa salvatorilor bistriţeni – prezentarea Drapelului de Luptă al Unităţii.

Astazi, 13 septembrie, în Parcul Carol I din municipiul Bucureşti, inspectoratul nostru va primi Drapelul de Luptă al unităţii de la Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, alături de alte zece inspectorate pentru situații de urgenţă judeţene.

Evenimentul de vineri, 15 septembrie, are dublă însemnătate pentru că, în această zi, credincioşii ortodocşi îl prăznuiesc pe Sfântul Iosif cel Nou de la Partoş – Protectorul Pompierilor.

Programul dedicat Zilei Pompierilor din România mai cuprinde activităţi din categoria “Porţilor Deschise”, la toate subunităţile ISU Bistrița – Năsăud, miercuri și vineri (13 și 15 septembrie), între orele 10.00 – 18.00, finalizând cu prezentarea tehnicii de intervenţie și a unui exerciţiu demonstrativ, vineri – 15 septembrie – după ceremonialul militar.

Cum de fiecare dată ne-aţi fost alături în cele mai importante momente din viaţa inspectoratului, avem deosebita onoare sa vă invităm să fiţi alături de noi și în aceste clipe unice pentru comunitatea pompierilor militari bistriţeni.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Turc: Radu Moldovan ar putea interveni la Guvern pentru rebilitarea DN 17 ce tranziteaza Bistrita

Preşedintele PNL BN, Ioan Turc, a făcut referire la acest lucru, susţinând faptul că Radu Moldovan ar fi jignit numai

Close