Astazi a avut loc festivitatea de premiere din cadrul Galei Educatiei

12 cadre didactice din Bistriţa-Năsăud au primit titlul de „Profesorul anului” . Ele au fost nominalizate la zece categorii, în două cazuri au fost desemnati câte doi câştigători.

– La secţiunea Debutanţi, titlul de „Profesorul anului” i-a revenit Florinei Livia Blaga de la Şcoala Gimnazială Rebrişoara.

– La secţiunea Educatoare, titlul l-a obtinut Dianei Marieta Rus de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Căsuţa cu Poveşti” Bistriţa.

– Castigatoare sectiunii Învăţătoare a fost desemnata Dalia Chira de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa.

– Cel mai bun profesor al anului şcolar 2015-2016 a fost desemnata Oltiţa Curtuiuş care preda biologie la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa.

– La secţiunea Ingineri-Economişti au fost desemnati doi castigatori: Maria Mureşan de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa şi Ştefania Măgurean de la Liceul „Solomon Haliţă” Sîngeorz-Băi.

– Castigatoarea titlului de “ Profesorul anului” la categoria directori este Clarita Rus de la Şcoala Gimnaziale nr. 7 din Viişoara.

– Alina Creţ director educativ la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, a fost desemnată „Profesorul anului” dintre directorii educativi.

– La capitolul performanţă a primit titlul Ilie Valentin Pop, profesor de chitară la Liceul de Muzică „Tudor jarda” Bistriţa. – La capitolul voluntariat a fost premiata Nicoleta Butuza, bibliotecar la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”.

– Dorina Buia de la Clubul Copiilor Năsăud şi Claudiu Copaciu de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa au primit titlul pentru sectiunea Hobby.

– Premii speciale din partea Librăriilor Aletheia au primit Adriana Pop de la Liceul „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului şi profesorul Augustin Rus.

Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” a acordat un premiu special pentru prof.Elena Gabriela Herţa din Romuli, iar Centrul Judeţean pentru Cultură pentru prof. Vasile Duda de la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”.

Gala Educaţiei a avut loc în prezenţa inspectorului general Camelia Tabără, a preşedintelui Consiliului Judetean BN Emil Radu Moldovan, a vicepreşedintelui Ioan Ţintean, şi a viceprimarului Bistriţei, Cristian Niculae. Au mai fost prezenti inspectori scolari si cadre didactice.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Avocata Diana Morar nu mai candideaza pentru parlamentare

Copresedinta organizatiei de femei PNL BN Diana Morar scrie intr-o postare pe pagina de socializare ca si-a depus zilele trecute

Close