Asociatia Filantropia Ortodoxa Bistrita Nasaud a primit din Germania o ambulanta

Ambulanta a fost donata de catre Districtul Mecklenburgische Seenplatte din Germania in baza parteneriatului pe care il are cu Consiliul Judetean Bistrita – Nasaud.

Preotul Marius Pintican, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă BN, a declarat la primirea cheilor ambulantei ca este ”un mare dar si ca serviciul de Ambulanță al Asociatiei Filantropia Ortodoxa BN este separat de cel județean, are contract cu CAS, care suportă o parte din suma transportului. Pacienții noștri nu trebuie să plătească” a mai spus parintele Pintican.

La randul sau Președintele Consiliului Judetean Bistrita Nasaud Emil Radu Moldovan a declarat că Asociația Filantropia Ortodoxă BN este prima din România care a început să ofere astfel de servicii, avea mare nevoie de o ambulanță, cea actuală fiind depășită moral și fizic. Ea nu va putea fi folosită decât în scop medico-social. Ambulanța are o valoare de circa 15.000 de euro si va fi folosită de Asociație la activitățile pe care le are pe raza județului, la cele trei centre pentru vârstnici din Livezile, Maieru, Târlișua”, a mai spus Emil Radu Moldovan.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

31 martie zi de scadenţă pentru plata impozitelor locale

Termenul limită pentru plata impozitelor şi a taxelor locale, datorate pentru semestrul I al acestui an de către contribuabilii –persoane

Close