Ariston ONE – noua gamă de centrale termice. Te asteptăm la distribuitorului autorizat INSTANT SERVICE BISTRITA

Noua gamă de centrale termice Ariston ONE este lansată pe piață într-o configurație adaptată fiecărui utilizator, oferind trei modele de echipamente cu funcționare pe combustibil gazos, pentru apartament sau casă: Clas, Genus și Alteas.

Toate aceste noi tehnologii, generatoare de confort și economie la consumul de gaz, sunt puse la dispoziția beneficiarului, ținând cont de următoarele principii:

ÎNCĂLZIRE DURABILĂ: Tehnologia ONE de încălzire în condensare oferă performanțe de anduranță, sigure în timp, pentru un confort sporit acasă, în fiecare zi.

EFICIENȚA ABSOLUTĂ: Tehnologia ONE de încălzire în condensare, împreună cu accesoriile de termoreglare, asigură eficiența și performanța de clasa A+, cea mai bună din categoria sa.

CONECTARE INTELIGENTĂ: Noua generație de centrale termice permite conectarea lor la internet și controlul funcționării acestora, prin intermediul aplicației Ariston NET. Utilizatorul obține economie de energie și suport tehnic permanent.

CONFORT TOTAL: O gamă unică de funcții inteligente și inovative pentru încălzire rapidă și o temperatură constantă, cu personalizare ușoară pentru orice nevoie.

DESIGN ITALIAN HI-TECH: Linii dinamice, materiale noi, ecran tactil pentru o experiență confortabilă.

DESCOPERĂ CALITATEA DE DURATĂ: până la 7 ani garanție pentru noile centrale Ariston!

Noile produse sunt disponibile în magazinul Ariston – INSTANT SERVICE Bistrița, str. I. Traian, nr 58D.

Pentru detalii despre produse, va rugăm să accesați adresa de internet: http://www.ariston.com/ro/gama-one

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Va asteptam in cel mai mare showroom BIG STORE BISTRITA

Compania SC DYNAMIC TOOLS SRL a deschis in aceasta vara, pe strada Industriei, nr 8, din Bistrița (intersecție cu Nicolae

Close