Arestat preventiv pentru comiterea a două tâlhării

La data de 22 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi comis două infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 20 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Bulevardul Eroilor de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra celor două femei care se aflau în locuinţă.

La data respectivă, bărbatul a fost imobilizat de către doi martori în curtea imobilului. Întrucât prezenta un comportament deviant, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la o unitate medicală pentru consult de specialitate, unde a rămas internat.

În urma probatoriului administrat de către poliţişti, s-a stabilit că, la data de 22 decembrie 2015, acelaşi bărbat ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Calea Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată. Astfel, ar fi sustras un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se afla în imobil.

Ieri, în urma reţinerii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru lămurirea cauzelor sub toate aspectele.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Zeci de metri cubi de material lemnos, confiscați de polițiști

La data de 21 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj

Close