APM BN a efectuat determinări ale nivelului de zgomot în intersecţia Piaţa Centrală – Str. Dornei

Cu ocazia Campaniei „Săptămâna europeană a mobilităţii” – 22 septembrie 2017 – Bistriţa – o zi fără autoturism, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a efectuat determinări ale nivelului de zgomot în intersecţia: Piaţa Centrală – Str. Dornei în data de 22 septembrie 2017, ora 1150 zi cu circulaţie rutiera închisă în zona respectivă şi în data de 21 septembrie 2017, ora 1250 zi cu trafic rutier normal.

În condiţiile de trafic rutier suspendat nivelul de zgomot echivalent este de 52,2 dB, în timp ce în condiţii de trafic rutier normal, nivelul de zgomot măsurat este 66,2 dB.

În timpul măsurătorii au trecut 264 autoturisme. Piaţa Centrală şi Str. Dornei sunt străzii de categorie tehnică II pentru care nivelul de zgomot admis conform STAS 10009-88 este de 70 dB.

Se constată o scădere cu 21,15 % a nivelului de zgomot în condițiile închiderii circulaţiei în zonă.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

LA DUCHESSA DI PARMA – Pe 7 octombrie se va deschide la Bistrita un nou restaurant!

Noul Restaurant cu specific italian este situat in Bistrita, Piata Centrala nr.1. Restaurantul ofera si servicii de catering iar preparatele

Close