ANUNŢ – AEP caută candidați pentru Corpul Experților Electorali

Aducem la cunoştinţa publicului faptul că Autoritatea Electorală Permanentă caută candidaţi care să facă parte din Corpul Experţilor Electorali, respectiv:

  • Experţi electorali pe bază de examen, pentru persoanele care nu au participat niciodată la scrutine electorale (nu au îndeplinit funcţia de preşedinte sau locţiitor al secţiei de votare)
  • Experţi electorali pe bază de aviz, pentru persoanele care au participat  la scrutine electorale ( au îndeplinit funcţia de preşedinte sau locţiitor al secţiei de votare)
  • Operatori de calculator al biroului electoral al secţiei de votare.

Solicitările de admitere pentru cei ce doresc să facă parte din aceste structuri, se depun la Primăria Municipiului Turda – Secretariat Consiliul Local, camera nr. 50, cu sediul în Municipiul Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, judeţul Cluj.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Anunțuri: Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată a municipiului Turda

MUNICIPIUL TURDA, titular al proiectului ” Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de vest a municipiului Turda” anunță publicul

Close