Antreprenorul Vasile Dan, afaceri mai mici cu 20% la producătorul de sârmă Dan Steel Group Beclean

Producătorul de sârmă şi plase de sârmă Dan Steel Group Beclean, controlat de omul de afaceri sătmărean Vasile Dan, a finalizat anul trecut cu afaceri de 192 de milioane de lei (43 milioane de euro), în scădere cu 20% faţă de anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Compania a raportat un profit net de 2 mi­l. lei faţă de 2,4 milioane de lei anul an­terior, arată aceeaşi sursă. Producătorul de sâr­mă a avut mai puţini angajaţi anul trecut, res­pec­tiv 514 salariaţi, faţă de 547 de angajaţi în 2015.

Dan Steel Group Beclean este una dintre cele mai mari companii din industria metalurgică, cu o capacitate de producţie de 100.000 de tone pe an, clienţii producătorului fiind din industrie, construcţii sau agricultură, potrivit datelor de pe site-ul com­paniei. Compania, cu sediul în localitatea Beclean (Bistriţa-Năsăud) şi listată pe piaţa AeRo, vinde pe plan local, dar şi exportă din produsele sale în Algeria, Croaţia, Moldova, Grecia, Germania, Spania sau Portugalia. Anul trecut, vânzările pe piaţa internă au fost în scădere faţă de 2015 din cauza lipsei cererii din piaţă, se arată într-un raport publicat pe site-ul companiei.

SURSA: ZF

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sedinţă ordinară de Consiliu Judetean Bistrita – Nasaud pe 27 iunie orele 15:00

Consilierii judeteni sunt convocati marti in sedinta ordinara pe ordinea de zi sunt trrecute 13 puncte. 1. Aprobarea procesului-verbal al

Close