ANM INFORMARE METEOROLOGICA FARA COD: instabilitate atmosfericã şi cantitãţi de apã însemnate

În intervalul 02 Sep 2017, ora 18:00 -> 04 Sep 2017, ora 18:00, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat în majoritatea zonelor, începând din vest. Vor fi descãrcãri electrice frecvente, averse torenţiale, pe arii restrânse grindinã şi intensificãri ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã ce vor depãşi local 20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala la început în jumãtatea de vest a ţãrii, iar din dupã-amiaza zilei de duminicã, 3 septembrie în special în sud, centru şi nord-est.

Pe parcursul zilei de luni 4 septembrie, va ploua mai ales în jumãtatea de nord a teritoriului.

Notã: la sfârşitul acestei sãptãmâni vremea se va menţine cãlduroasã în regiunile sudice şi estice, sâmbãtã urmând a se înregistra frecvent maxime termice de 32…34 de grade, în timp ce în rest temperaturile vor scãdea treptat. Luni, rãcirea vremii va continua şi va cuprinde toatã ţara.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica-Bucuresti

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare