ANM INFORMARE METEOROLOGICA FARA COD – instabilitate atmosfericã accentuatã şi disconfort termic

În intervalul 23 Jun 2017, ora 13:00 -> 24 Jun 2017, ora 04:00, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã în Maramureş, Transilvania, Crişana, Banat şi Moldova, precum şi în zonele de deal şi de munte din restul teritoriului, iar în cursul nopţii de vineri spre sâmbãtã (23/24 iunie), local, şi în Dobrogea şi Muntenia.

Vor fi averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, vijelii şi grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi la munte, 40…50 l/mp.

În dupã-amiaza zilei de vineri, 23 iunie, în regiunile sud-vestice şi sudice, local disconfortul termic va fi ridicat – indicele temperaturã-umezealã (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unitãţi, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 şi 36 de grade, izolat mai ridicate în sudul Olteniei.

Notã: La sfârşitul sãptãmânii, în special în jumãtatea de sud a ţãrii, în orele dupã-amiezelor, disconfortul termic se va menţine ridicat şi local vremea va fi canicularã.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica-Bucuresti

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ALDE BN: Votul exprimat ieri în Parlament nu reprezintă nicio surpriză

Votul exprimat ieri în Parlament nu reprezintă nicio surpriză. Actuala majoritate PSD-ALDE a dovedit că este stabilă și funcționează. Românii

Close