ANM INFO FARA COD – intensificãri ale vântului, precipitaţii predominant sub formã de ninsoare în zona de munte

În intervalul 15 Mar 2017, ora 23:00 -> 17 Mar 2017, ora 15:00, la munte vor fi precipitaţii predominant sub formã de ninsoare şi, mai ales în cursul zilei de joi (16 martie) şi în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), se va depune strat nou de zãpadã, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Temporar vântul va avea intensificãri cu viteze de peste 60…70 km/h, iar pe crestele înalte rafalele vor depãşi 80…90 km/h, viscolind şi spulberând zãpada.

Intensificãri temporare ale vântului cu viteze de 50…60 km/h vor fi şi în restul teritoriului, cu precãdere în regiunile estice, nordice şi centrale.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare se vor semnala în estul şi sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova şi izolat în Muntenia.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica-Bucuresti

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Peteleu: Mare descoperire la Bistrița! Ancore interschimbabile

Prezent ieri la dezbaterea publică pe bugetul municipiului Bistrița pentru anul 2017 și ascultând cu mare atenție cum primarul Crețu

Close