Andreea Barbos pentru inca doi ani alaturi de CSM Bistrita

Andreea Barbos, extrema dreapta, se afla de doi ani la Bistrita, timp in care a ajutat echipa la promovarea in Liga Nationala, dar si la indeplinirea obiectivului de mentinere in prima scena a handbalului romanesc. Jucatoarea a prelungit contractul cu echipa bistriteana pentru inca 2 ani.

“Am ales sa prelungesc contractul cu CSM Bistrita deoarece am avut parte de doi ani minunati, plini de realizari, in care mi-am imbunatatit calitatea jocului. Vreau sa le multumesc tuturor celor din staff, conducerii, dar mai ales minunatilor suporteri pentru incredere si suport!”, a declarat Andreea Barbos pentru pagina oficiala a clubului.

Echipa noastra va juca vineri in turneul Final Four al Cupei Romaniei in semifinale incepand cu ora 17:00, primul meci fiind cel dintre SCM Craiova si CSM Bistrita.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Elevii Colegiului Național „Andrei Mureșanu” în vizită la A.J.O.F.M. Bistriţa-Năsăud în cadrul săptămânii „ȘCOALA ALTFEL”

Astăzi, 18 mai 2017, elevii Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Bistriţa s-au bucurat de un alt tip de program școlar

Close