Ambasadorul R.P.Chineze in Romania – vizita la Bistrita

Asociaţia Română de Prietenie cu R. P. Chineză, Filiala Judeţeană Bistriţa-Năsăud, organizează vineri sub înaltul patronaj al Ambasadei R.P. Chineze la Bucureşti, vernisajul expoziţiei „CHINA STORY 2016”.

Acțiunea are loc în cadrul proiectului „Târgul Bistriţei – trecut şi viitor pe drumul mătăsii”, finanţat de Consiliul Local al Municipiului Bistriţa în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, pe anul 2017.

Cu această ocazie, va fi prezent la Bistriţa, E.S. domnul Xu Feihong, Ambasadorul R.P. Chineze în România, însoţit de soţia sa şi de un consilier al Ambasadei.

E.S. domnul Ambasador Xu Feihong, va avea, de asemenea, se va întâlni cu factorii de decizie din judeţ, cu reprezentanţi ai mediului local de afaceri și va vizita clasa Confucius din cadrul Colegiului Național Andrei Mureșanu.
În cei șapte ani de la inființare, Asociaţia Română de Prietenie cu R. P. Chineză, Filiala Judeţeană Bistriţa-Năsăud a implementat cu succes mai multe proiecte culturale, educaționale și de afaceri.

Programul vizitei în municipiul Bistrița a E.S. domnul Xu Feihong, Ambasadorul R.P. Chineze în România este urmatorul:
Vineri, 09.06.2017
Ora 17.00 – discuţie cu oficialităţile oraşului şi judeţului la Primăria Municipiului Bistriţa
Ora 17.30 – discuţie cu oamenii de afaceri din judeţ la Primăria Municipiului Bistriţa
Ora 18.10 – vizită la clasa Confucius din cadrul Colegiului Național Andrei Mureșanu.
Ora 18.30 – vernisajul Expoziţiei de fotografie CHINA STORY 2016 la Palatul Culturii din Municipiul Bistriţa.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Regimul drumurilor – propunere legislativa sustinuta de deputatul PMP Ionut Simionca

Deputatul PMP de Bistrita – Nasaud Ionuţ Simionca a depus o propunere legislativă pentru completarea Ordonanței Guvernului nr. 43/1997 privind

Close