Altă investiție de peste 6 km de drum modernizat între DN 17D și Mireș, comuna Chiuza!

Un nou drum modernizat,între DN 17D și Mireș, comuna Chiuza in lungime de 6,2 km.

Investiția în modernizarea acestui tronson de drum se ridică la 3,7 milioane de lei și a fost asigurată de Guvernul României prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală, scrie preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan pe adresa de facebook.

Pe lângă beneficiul direct care îl aduce locuitorilor din Mireș, acest drum este o facilitate și pentru oamenii din satul Perișor, comuna Zagra, care îi desparte de drumul asfaltat doar o porțiune de 1,2 km.

Felicitări Primăriei și Consiliului Local pentru această investiție și domnului Primar Grigore Bradea, care alături de echipa sa și cu sprijinul Consiliului Județean și al Guvernului României a atras în ultimii 4 ani sume record pentru proiectele de investiții ale comunității din Chiuza.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ce au descoperit speologii in Peștera Izvorul Tăușoarelor

Timp de trei zile, 7-9 octombrie, Peștera Izvorul Tăușoarelor și aria protejată supraterană au găzduit prima ediție a taberei de...

Close