Alegeri locale in tara inclusiv in comuna Sieu din Bistrita-Nasaud

Ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, a convocat astăzi prima ședință a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale parțiale din 11 iunie 2017.

Procesul electoral se va desfășura în 49 de localități din 32 de județe ale țării. În Bistrita – Nasaud sunt organizate alegeri locale în comuna Sieu pentru desemnarea primarului.

Ministrul afacerilor interne le-a transmis tuturor celor prezenți că obiectivul principal al MAI este “organizarea unor alegeri corecte, în legalitate și transparență”.

Conform competențelor legale, Ministerul Afacerilor Interne va asigura realizarea la termen a acțiunilor din calendarul organizatoric și asigurarea climatului de siguranță pe întreaga perioadă electorală.

Și la aceste alegeri va fi asigurată înregistrarea audio-video a procedurilor realizate de la încheierea votării și până la părăsirea localului secției de vot de către membrii biroului electoral al secției de votare. Totodată, după terminarea votului, ștampilele cu mențiunea VOTAT vor fi introduse în plicuri transparente, prevăzute cu un sistem de sigilare care să nu permită desfacerea decât prin rupere, împiedicând, astfel, utilizarea ștampilelor pe parcursul procedurilor de numărare a voturilor.

La ședința Comisiei Tehnice Centrale au participat, în sistem de videoconferință, prefecții din județele implicate în procesul electoral din 11 iunie inclusiv prefectul de Bistrita – Nasaud.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Tineri pe bicicletă, pentru un stil de viaţă sănătos la a-3-a editie

Uniunea Democrata a Tinerilor Maghiari Bistriţa în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa, a organizat şi în acest an campania: „Tineri...

Close