Alegeri interne Biroul Judetean – USR Bistrita Nasaud

In urma convocarii legale a Biroului National USR (Uniunea Salvati Romania), miercuri a fost constituit Biroul Judetean USR Bistrita-Nasaud, forul de conducere al nou-infiintatei filiale judetene USR.

In cadrul sedintei de constituire au fost alesi liderii Biroului Judetean USR BN. Acestia sunt:

Lorand Toth – Presedinte USR BN – 33 ani, inginer, manager de proiect intr-o companie privata constructii/instalatii
Sorin Rebrisorean – Vicepresedinte USR BN – 28 ani, specialist IT
Cristina Iurisniti – Presedinte Comisia de Arbitraj USR BN – 44 ani, profesor de limba franceza intr-un renumit Colegiu National bistritean.

Acestia vor asigura conducerea USR Bistrita Nasaud, vor depune liste complete de candidati la alegerile parlamentare si vor avea ca obiectiv dezvoltarea unei organizatii judetene construita pe principiile de integritate ale USR, si care sa atraga, pe termen mediu si lung, cat mai multi membri si simpatizanti.

Astazi reprezentantii USR Bistrita-Nasaud vor depune (la Biroul Electoral Judetean) listele candidatilor USR Bistrita-Nasaud la alegerile din Decembrie 2016.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

În noiembrie şi decembrie se depun cereri pentru locuinţe ANL

Primăria municipiului Bistriţa aduce la cunoştinţă publică faptul că cererile, împreună cu documentele justificative pentru obţinerea unei locuinţe pentru tineri

Close