Ajutor de la stat pentru lâna comercializată

Crescătorii de ovine vor primi un sprijin financiar de 1 leu/kg pentru lâna comercializată, potrivit unei hotărâri de guvern.

Beneficiarii trebuie să dețină o exploataţie de ovine înregistrată în Registrul Național al Exploatațiilor și să facă dovada comercializării cantității de lână pentru care solicită acordarea sprijinului.

Este vorba de o schemă de ajutor de minimis iar banii se asigură de la bugetul de stat pe anul 2018.

Valoarea totală a ajutoarelor de minimis care se acordă unui beneficiar nu poate depăși suma de 15.000 de euro, derularea sprijinului se face prin direcțiile pentru agricultură județene.

Sumele se plătesc într-o singură tranșă anuală. Beneficiarii sunt persoanele fizice care au atestat de producător, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, persoanele juridice și orice forme asociative cu personalitate juridică.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Primaria Bistrita: Anunţ prealabil privind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Unitatea administrativ-teritorială Bistriţa din judeţul Bistriţa-Năsăud anunţă publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul cadastral nr. 102 Bistriţa, începând cu

Close