Ajuta-i pe copii sa ajute!

Trupa de Dans Inocenți din Slătinița va face spectacol în beneficiul altor copii vulnerabili Ajută-i pe copii să ajute!

Trupa de dans Inocenți din Slătinița va oferi un mare spectacol la sfârșitul lunii septembrie în cadrul Festivalului Prieteniei, cu scopul de a susține proiectul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”. Fiind, la rândul lor, beneficiari ai programului de suport educațional și integrare socială din Slătinița, micuții vor dansa pentru a aduce mai multă bucurie și altor copiii care se află în dificultate. De această dată este vorba despre copiii cu dizabilități, dar și bebelușii din programele Inocenți din Bistrița.

Coordonatoarea trupei de dans este Sutea Rozalia (Boby) care, pe lângă suportul educațional acordat, le insuflă copiilor valori precum: dăruire, bunătate, prietenie. Împreună se pregătesc acum ca în cadrul festivalului să bucure sufletele celor prezenți, dar și pentru a reuși să strângă sumele necesare achiziționării a 3 fotolii de tip puf (pentru copiii cu dizabilități) și a unui fotoliu balansoar (pentru programul dedicat bebelușilor din spital).

Acești copii își donează talentul pentru a aduce bucurie și mai mult bine și în viețile altor copii încercați de soartă! Ajută-i și tu să ajute! Donează pentru proiecțelul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”!

Orice sumă poate face diferența… Donează Pentru mai multe informații: telefon 0758 236 448

www.inocenti.ro

Romanian Children’s Relief – Fundatia Inocenti | [email protected][email protected]

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Nominalizari premiile antidiscriminare 2017

ASOCIAŢIA AUTISM EUROPA BISTRIŢA – CENTRUL DE RESURSE ŞI REFERINŢĂ ÎN AUTISM MICUL PRINŢ organizează a III-a ediţie a Premiilor

Close