AgroFest, festival în premieră la Turda

Timp de două zile, în 30 septembrie și 1 octombrie, Parcul Central se va transforma într-un loc pitoresc cu peisaje de toamnă, cu multe produse tradiționale și agricole, numai bune de așezat în cămară! Producătorii autohtoni de legume, fructe, flori de sezon, produse apicole și multe altele, vă așteaptă cu cele mai îmbelșugate standuri.
Friptura de Turda, mustul făcut în fața vizitatorilor și silvoița la ceaun vor face deliciul acestui eveniment. De asemenea, nu vor lipsi nici artiștii, la scenă vor avea loc numeroase spectacole folclorice. Printre arome de struguri și preparate tradiționale vom regăsi și gustul copilăriei cu pâine de casă cu unsoare și ceapă.
Nu ratați prima ediție a AGRO Fest Turda! Sunt așteptați toți turdenii în Parcul Central, în 30 septembrie și 1 octombrie, într-un „tablou etnografic care reînvie tradiții românești străvechi, într-un decor autumnal festiv.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Salina Turda vizitată de o delegație a Parlamentului European

Primăria Municipiului Turda, Salina Turda și Compania de Apă Arieș au fost ieri gazdele delegației Parlamentului European, formată din 11

Close