After school gratuit pentru elevi până în clasa a IV-a

Initiativa apartine Partidului National Liberal si a fost prezentata intr-o conferinta de presa de catre consilierul municipal Diana Morar, președinte Organizatiei de Femei a PNL Bistrița-Năsăud.

Programul vizează toții elevii din clasele I-IV și constă în acordarea unui tichet valoric exclusiv pentru a fi folosit în acest scop, urmând ca alocarea valorii tichetelor să se facă de către Guvern în bugetul Ministerului Educației.

„Iniţiativa legislativă, dacă devine lege, are un dublu beneficiu. Pe de o parte, părinţii vor fi încurajaţi să se întoarcă în câmpul muncii pentru că vor avea alternativă pentru copii după terminarea şcolii, iar pe de altă parte sunt vizate cadrele didactice, care pot să-şi crească veniturile prin participarea în acest program care există la nivelul mai multor state din UE . Eu cred că este o prioritate pentru învățământul de ciclu primar” a spus Diana Morar.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Măsuri pentru mediul privat: angajatorii ar putea acorda al-13-lea și al-14 -lea salariu

Angajatorul va putea să direcționeze 20% din impozitul pe profit pentru acordarea salariilor 13 și 14. Fiecare antreprenor va avea

Close